جواب:
راوي جزيرة خضرا علي بن فاضل مازندراني است و مي گويد: من به جزيرة خضرا، محلّ سكونت ولي عصر(ع) و ياران و فرزندانش رفتم. اطراف آن را آب هاي سفيد احاطه كرده بود.[49]
علي بن فاضل مازندراني حدود هفتصد سال پيش بوده و اين ادعا از نظر فقها معتبر نيست و صرف ادعا است.
برخي از نويسندگان مانند ناجي نجّار در كتاب جزيره الخضراء قضيه مثلث برمودا مسئلة بشقاب پرنده ها كه چند سالي است براي بشر به صورت امر مجهول در آمده يا حوادثي را كه براي كشتي ها و هواپيماها در مثلث برمودا رخ داده، با جزيرة خضرا مرتبط دانسته اند.
همة مطالب كتاب ناجي نجّار ادعا است كه هيچ كدام دليلي ندارد. وي ادعا كرده: مثلث برمودا جزيرة خضرا است و صاحبان بشقاب پرنده ها ساكنان اين جزيره اند.
ايشان گفته: جزيرة خضرايي كه علي بن فاضل حدود هفتصد سال پيش به آن سفر كرد، احتمالاً منطقة وحشتناك مثلث برمودا است كه امروزه خبرگزاري ها از آن سخن مي گويند و بشقاب پرنده ها در اختيار ساكنان جزيرة خضرا است.
مرحوم مجلسي در كتاب بحار جلد 52 مي فرمايد: رساله اي يافتم مشتمل بر داستان مشهور جزيرة خضرا در آبهايي كه خواستم آن را در اين كتاب نقل كنم، زيرا مشتمل بر داستان كسي بود كه به خدمت حضرت مهدي(ع) رسيده و چون اين داستان در كتاب هاي معتبر نبود، آن را در بخش جداگانه اي آوردم.[50]
بنابراين ارتباط جزيرة خضرا، با مثلث برمودا ادعايي بدون دليل است. همين طور ادعاي ارتباط بشقاب پرنده و ... با مثلث برمودا.
[49] ابوالفضل طريقه دار، جزيرة خضرا افسانه يا واقعيت، ص 13 به بعد.
[50] همان، ص 14.
|