جواب:
اقيانوس اطلس كه مساحت آن بيش از 82 ميليون كيلومتر ميباشد، بعد از اقيانوس آرام، بزرگترين اقيانوس جهان است. در غربيترين نقطه اقيانوس اطلس منطقه اعجاب انگيزي هست كه مدت زيادي توجه خبرگزاريها و رسانههاي گروهي جهان را به خود جلب كرده و اخبار پر شور آن مدتي تيترهاي روزنامههاي علمي جهان را به خود اختصاص داد.
اين منطقه در زبان علمي جهان به مثلث برمودا شهرت يافته است. اين منطقه را ميتوانيم به صورتي مثلثي فرض كنيم كه رأس مثلث در جزاير برمودا و قاعده آن در جزاير پورتوريكو و شبه جزيره فلوريدا قرار بگيرد.(1)
اكنون با پيشرفتهاي علمي بيشتر ابهامهاي اين منطقه روشن شده است. براي اطلاع بيشترتر به كتابي كه در پاورقي يك آمده مراجعه شود.
بعضي خواستهاند بگويند مثلث برمودا جزيره خضرا است، ولي اين گفته صحيح نيست. چون ماجراي جزيره خضرا درست نيست و سند و مدرك قابل قبول ندارد.(2)
جزيره خضرا سابقه هفتصد ساله دارد. براي نخستين بار مردي به نام علي بن فاضل مازندراني در سال 669 قمري ادعا كرد به جزيره خضرا سفر كرده و آنجا سرزمين خوش آب و هوا محل زندگي امام زمان(ع) و فرزندان و ياوران ايشان است، و حكومت و اداره اين جزيرد به دست فرزندان امام عصر(ع) است و نعمت در آن جا به وفور يافت ميشود، و هيچ كس اجازه ورود به محدوده جزيره را ندارد، مگر اين كه از دوستداران حضرت باشد. اگر دشمني قصد ورود به آنجا را داشته باشد، به قدرت خدا دچار طوفان شده و نابود ميگردد.
دور جزيره را آبهاي سفيد و شيرين فرا گرفته است. (3)
جزيره خضرا ثابت نيست و افسانه ميباشد. افزون بر اين اطلاعات تازه به دست آمده از مثلث برمودا انطبقاق آن با جزيره خضرا را منتفي ميسازد.(4)
پي نوشتها:
1 - ابوالفضل طريقه دار، جزيره خضرا، ص 46 و 48 و 49.
2 - ابراهيم اميني، دادگستر جهان، 214.
3 - دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري، پاسخ به پرسشها (2)، ص 36.
4 - ابوالفضل طريقه دار، جزيره خضرا، ص 188 - 195.
|